STORY ABOUT MY MISERY LIFE :D

My photo
Malaysia
Hello! i'm momo, i was born in KL on 1993/10/08 around 5.45a.m (: i not really a good person , sometimes i will be a reallyreally nice person but sometimes i will be a devil person :D BHAHAHA , i'm reallyreally a rude girl , YES that my real attitude (: but i love that because i'm feel i'm great when i with people rude with me :D HEHEHE , if you do not like me , my attitude , my style . SOO get lost from me :) but i will respect someone when her/him nice , or respect me too :) that my RULES !! okey ? but i'm soo sorry if sometimes i will rude or arrogant to you , that me when i'm not in mood -.- huhhh , ILOVEMYSELF,ILOVEMYFAMILY,ILOVEMYFRIEND,ILOVEMYSUPERHIRO ,love them so manymany much :)) i dont know how to describe about me . HEHE , that all about me . BTW , thanks for read my blog or follows my blog , thanks again . muaccckkk :* hehe

Thursday, 28 April 2011

im smiling but im hurt

today , macam apa je aku rasa . bangun tibatiba pening . then tunggu nik balik sekolah . pegang je HP dari tengah hari . kotkot nanti dia text or call . tapi langsung takada , then alehaleh pukul 7 dia call -.- sumpah sakithati oh , bukan sekali dua dia buat aku macamni . boleh dikatakan selalu la . then text dengan dia around 9 pm , then dia tak reply ! grrr . then aku text 'mana you pergi lagi?' dia takreply , aku call banyak kali jugak lah . then waitingggg . BHAHAHA , suka aku . bila dah lama sikit , aku call balik . aku tanya , 'buat apa je tadi? sape call? then dia cakap 'tadi ada orang miscall , then i call dia balik , i tanya siapa dia? then orang yg dia call tu "ZURA" , aku diam . then dia cakap "ZURA" tanya dekat i 'sampai bila i nak tunggu you' . aku terus letak HP sumpah aku nagiss , aku text Nik , 'betolla apa yang ZURA cakap kat i yang u suruh dia tunggu u? then Nik just reply "AHAHA" . aku ingat dia akan call aku , explain tapi langsung tak kott . alehaleh aku call dia 'Please try again later'  .aku text nik , ' Nik sumpah i kecewa dengan you ohh )': i rasa diri i ni macam TISSUE you sahaje , nak cari i , taknak you buang , you cakap you sayang bagaikan ?? tapi nape you buat i macamni , dah la i susah nak dapat spendtime ngn you .nak dengar you cakap ILOVEYOU pun susah . kadang i rasa i macam orang bodoh oh , terhegeh-2 kat you , tercari-2 you semua .but dia langsung tak reply )': until 11 pm , dia just text 'SAYANG' . hahaha . tu saja yang dia mampu reply ?? NVMIND Nik . )':




Monday, 25 April 2011

IMISSYOU

hiro,hiro,hiro
imissyousobadly :'(
lama gile dah kita tak meet kan ?
bie tahu tak yang i rindu u sangatsangat 
bila i rindu u, u tahu tak apa yang i buat ?
i amik barangbarang yang u bagi 
i susun atas katil i then i buka lappy tengok semua pic u 
gila kan i? hehe
bie, i rindu oh nak tengok u gelak , muka gedik u , kita karok samasama and u pegang tangan i :'(
bie, nape sekarang ni kita dah tak macam dulu ?
kalau dulu kita selalu text , call tapi sekarang semuanya jarang 
sometimes i rasa u macam dah boring ngn i pun ada :'( huhhh
bie , baby nak said sorry kat bie oh selama i ngn u i selalu sakitkan hati bie 
yeah, i jahat kan ? tapi i suka oh bila kita gaduhgaduh 
terasa macam hahaha entah lah
dah la rabu tak jadi meet khamis tak jadi meet jumaat tak jadi meet 
i nak meet u ahad u pulak spray fixie kesayangan u tu -.- haissshh
then bila nak meet isnin , i pulak demamm , GRRRR shit la . macam taknak bagi kita jumpa je kan Bie?
HOPE sangatsangat la dapat jumpa u secepat yang mungkin b!! sumpah miss sangatsangat. huhhh
BIE, ILOVEYOUSOMUCH AND IMISSYOUsobadly)':



weiii abang ! bila doe kau nak balik sini ?
pehhh lama gila siakk tak lepak ngan kau doe 
shisha samasama karok samasama shopping samasama !
boney! cepat la pulang weii
haisshhh -.-


weii sepet rindu ngok nak lepak ngn izhan
bhahaha 
bila la nak lepak lagi ? korang macam busy sgtsgt je skg -.-
haisshhh , nanti if momo jumpa nik . follow tau !!
bole tengok korang main raberabe . BHAHAHA
and boleh gossipgossip and bahanbahan :D hehe 
nanti pergi sunway or bb jum la turun sekaly :)


Wednesday, 20 April 2011


Nik Mohamad Syafiq Hazlen 
his my everything <3
bie baby swear i sayang + cinta + suka you sangatsangat
bie janji janan leave baby tau tau !
bie sorry pasal today , yeah you call i time i tidur 
bangunbangun 15 miscall dari you.
terus i suruh adik i belikan topup sebab nak say mintak sorry kat bie
bie merajuk :( haishh 
baby tak sengaja la bie 
pujuk then pujuk . horray dia maafkan 
yeah selalu buat bie macam ni kan ?
habis baik b sabar ngn i . haha 
bie ILOVEYOUSOMUCH <3



MORAYA <3'
haha babes thanks come my home since beberapa hari ni
swear rindu gile kat korang ,
borakborak ngn korang sampai lupa nak reply text my bie . haha
yeah , lama en tak jumpa ? hehe
korang aku sayang korang sgtsgt doe . 
pergi konsert JB elokelok tau ! haha
TC hunny <3


sys myka and bro mijan 
HAPPY ANNIVERSARY 
hope korang stay forever tau tau 
suka tengok korang sweet sgtsgt
BRO MIJAN : janan buat sys myka sedih nagis o pape yg make she hurt tau !
nanti kahwin janan lupa jemput 
and after this hope tada la orang nak dengki ngn korang
lastly , HAPPY ANNIVERSARY , again


weiii mana kau ? 
cakap nak text aku semua 
pehhh , kau tahu tak aku rindu kat kau ?
tapi takpelah , tak kesah
hope kau jaga diri sayangs .
rindu nak dengar kau mencarot doe ! 
cux : ILY <3



fukufuku 
pagi pagi mu dah text aku dah ajak kerja :D
haha , aku bukan taknak kerja . malas doe .
transport susah nanty aku fikirkan dulu :))
babes ahad ni hope jadi la . HAHA
rindu kau siakk . 
hehe 
TC HUNNY <3