STORY ABOUT MY MISERY LIFE :D

My photo
Malaysia
Hello! i'm momo, i was born in KL on 1993/10/08 around 5.45a.m (: i not really a good person , sometimes i will be a reallyreally nice person but sometimes i will be a devil person :D BHAHAHA , i'm reallyreally a rude girl , YES that my real attitude (: but i love that because i'm feel i'm great when i with people rude with me :D HEHEHE , if you do not like me , my attitude , my style . SOO get lost from me :) but i will respect someone when her/him nice , or respect me too :) that my RULES !! okey ? but i'm soo sorry if sometimes i will rude or arrogant to you , that me when i'm not in mood -.- huhhh , ILOVEMYSELF,ILOVEMYFAMILY,ILOVEMYFRIEND,ILOVEMYSUPERHIRO ,love them so manymany much :)) i dont know how to describe about me . HEHE , that all about me . BTW , thanks for read my blog or follows my blog , thanks again . muaccckkk :* hehe

Monday, 25 April 2011

IMISSYOU

hiro,hiro,hiro
imissyousobadly :'(
lama gile dah kita tak meet kan ?
bie tahu tak yang i rindu u sangatsangat 
bila i rindu u, u tahu tak apa yang i buat ?
i amik barangbarang yang u bagi 
i susun atas katil i then i buka lappy tengok semua pic u 
gila kan i? hehe
bie, i rindu oh nak tengok u gelak , muka gedik u , kita karok samasama and u pegang tangan i :'(
bie, nape sekarang ni kita dah tak macam dulu ?
kalau dulu kita selalu text , call tapi sekarang semuanya jarang 
sometimes i rasa u macam dah boring ngn i pun ada :'( huhhh
bie , baby nak said sorry kat bie oh selama i ngn u i selalu sakitkan hati bie 
yeah, i jahat kan ? tapi i suka oh bila kita gaduhgaduh 
terasa macam hahaha entah lah
dah la rabu tak jadi meet khamis tak jadi meet jumaat tak jadi meet 
i nak meet u ahad u pulak spray fixie kesayangan u tu -.- haissshh
then bila nak meet isnin , i pulak demamm , GRRRR shit la . macam taknak bagi kita jumpa je kan Bie?
HOPE sangatsangat la dapat jumpa u secepat yang mungkin b!! sumpah miss sangatsangat. huhhh
BIE, ILOVEYOUSOMUCH AND IMISSYOUsobadly)':



weiii abang ! bila doe kau nak balik sini ?
pehhh lama gila siakk tak lepak ngan kau doe 
shisha samasama karok samasama shopping samasama !
boney! cepat la pulang weii
haisshhh -.-


weii sepet rindu ngok nak lepak ngn izhan
bhahaha 
bila la nak lepak lagi ? korang macam busy sgtsgt je skg -.-
haisshhh , nanti if momo jumpa nik . follow tau !!
bole tengok korang main raberabe . BHAHAHA
and boleh gossipgossip and bahanbahan :D hehe 
nanti pergi sunway or bb jum la turun sekaly :)


No comments:

Post a Comment